Bug-In #27 avlyst!

På grunn av mildt sagt elendig værmelding har vi på Hot Shop tatt det tunge valget om å avlyse årets Bug-In i 1. mai 2023.
Vi har sett på mulighetene for å finne en ny dato, men det er travle tider for mange og dessverre ikke praktisk mulig for oss å få arrangert et fullverdig Bug-In i nær fremtid.

I stedet kjører vi et utvidet Cars ’n Candy torsdag 4. mai fra kl 17. Det blir åpen butikk og mulighet til å hjelpe oss med å spise av lasset med pølser vi hadde kjøpt inn til Bug-In. På Cars’n Candy er alle hobbykjøretøy velkommen.

Vi beklager at avlysningen kommer lovlig sent og ulempene det kan medføre. Varer som er lagt av for henting i butikk 1. mai legger vi i stedet ut på Klikk & Hent. Alle kunder dette gjelder vil bli kontaktet på mail.

Det blir selvsagt flere Cars ’n Candy utover sommeren og masse bilmorro med oss på Hot Shop fremover.