Bug-In#21 – vel blåst

Bug-In#21 er over og utstillere, folkevogner og publikum har for lengst kommet seg hjem. Arrangøren av Bug-In Norway(Hot Shop AS), sitter igjen men mange gode inntrykk!

Først og fremst, takk for oppmøte! Etter mange år i bransjen er vi fortsatt like begeistret og overveldet av folkevogn miljøet. Kanskje aller mest bredden! Vi ser et samlet miljø hvor alt og alle blir tatt inn uavhengig om du stiller ut en skamsenket boble fra 60-tallet som ikke engang er tørket støv av, eller om du kommer med Norges Fineste VW.

Norges Fineste VW ble i år som tidligere kåret av en uavhengig jury bestående av entusiaster. Vinneren ble Jarle Martinsen med sin VW Type-1 med race-look. Et fantastisk bygg som tar pusten av de aller fleste i miljøet. Han har høstet premier på de fleste arrangemeter han har deltatt på, også Bug-In tidligere. Gratulerer!

243 utstilte folkevogner og Porscher slo den gamle rekorden med god margin(ca.200 biler). Også publikums rekord ble det i år med næremer 1000 mennesker tilstede.

Med noen utvalgte bilder fra treffet ser vi allerde frem mot Bug-In#22, 1.mai 2018! Vi sees