Bug-In#22 – Mange trosset truslen om regn!

153 utstilte biler er slettes ikke værst med tanke på metrologenes trusler om særdeles fuktig vær 1.mai. Mange trosset værmeldingene og ble møtt med opphold, men kjølig temperatur i Trøgstad.

En ting er sikkert, entusiaster lar seg ikke stoppe av litt dårlig vær. 153 utstilte biler er tross alt ikke mer enn 90 færre enn året før, hvor været viste seg fra sin bedre side. Været var naturlig nok en del av praten denne dagen, og en skulle tro at stemningen ble påvirket i en noe dårligere retning. Dette viste seg å ikke påvirke de fremmøtte, for disse storkoste seg med luftkjølte og vannkjølte folkevogner av alle salg og holdt varmen med varm mat og drikke fra kiosken.

På utstillingen ble reultatet som følger,

Vannkjølt:

1.plass: Stian Jørgensen – VW Golf GTI, 1983.

2.plass: Thomas Balc – VW Caravelle C, 1987.

3.plass: Terje NyhagenBråten – VW T3 Gipsy, Karmann, 1985.

Luftkjølt:

1.plass: Frode Andresen – VW Type-1 Switter, 1953.

2.plass: Håvard Kaspersen – VW Type-1, 1954.

3.plass: Hans Lundblad – VW Type-2, 1958.

Norges Fineste VW:

Den gjeveste prisen gikk til Tore Rangøy og hans flotte VW Type-1 1961-modell. Denne var serdeles flott både utvendig og innvendig. Juryen fremhevet det flotte motorrommet hvor det blandt annet var montert en Judson-kompressor.