Bug-In#22 – Auksjon til inntekt for Trøgstad Bygdemuseum

I forbindelse med Bug-In#22 1.mai på Hot Shop i Trøgstad arrangeres det auksjon til inntekt for Trøgstad Bygdemuseum, øremerket prosjektet istandsetting av pipe og bakerovn.

Nettopp denne bakerovnen er flittig brukt til kurs i baking i bakerovn, brukt ved Åpen Gård arrangementer og brukt på museets årlige leir «Anno» hvor en gruppe barn i alderen 9-14år lære hvordan det var å leve på 1850-tallet. Desverre er ikke bakerovnen mulig å bruke i dag, da denne ikke besto siste kontroll og istandsetting er nødvendig. Håndverket som skal utføres er omfattende og nøysommelig. Bakerovnen er en viktig del av museets mange arrangementer.

3 objekter auksjoneres uten minste pris:

-1988 Volkswagen Golf Mk1 Cabriolet. Denne klassikeren er uten tvil et samleobjekt, denne starter å går men behøver noe elektrisk arbeid. Den er EU-Godkjent ut april 2018 og trenger derfor å gåes over før sommersesongen setter inn for fullt. Golfen er donert fra Strønes Snekkerverksted AS, Trøgstad.

-1967 Volkswagen Type-1, Beach-Buggy prosjekt. Disse har igjen tatt Norge med storm. Stadig flere kommer frem på norske veier og prisene på disse er stadig økende. Her er den «værste» jobben gjort så dette bør være et greit prosjekt for den nevenyttige. Oppstartskontroll hos biltilsynet er ikke utført og må gjøres før søknad om amatørbygg kan leveres. Dette er donert fra Egil Sletner.

-Volkswagen 1200ccm industrimotor. Disse selges for opptil 15.000,- og er en «ny» motor med kun et fåtall arbeidstimer bak seg. Har du en 1961-1975 modell boble som trenger en overhaling, kan denne motoren anbefales. Motoren er donert fra Hot Shop AS.

Bud regler:

  • Ingen minstepris.
  • -Det mottas ingen bud på forhånd.
  • -Oppgjør/overtakelse av bilen avtales med bud-vinner i etterkant av auksjonen.
  • -Alle bud/vinnende bud er bindende.

Objektene kan besiktiges på treffet eller på forhånd etter avtale med arrangør av Bug-In.