Bug-In#24 Tut&Vink – Les om eventet

1. mai 2020 er tradisjon tro satt av til Bug-In Norway. Men myndighetenes restriksjoner for arrangementer som dette gjør at vi i år må gjøre en alternativ vri på treffet.

Det vil ikke bli et tradisjonelt treff hvor vi samler biler på parkeringsplassen rundt butikken vår i Trøgstad, sparker iherdig i dekka og drikker folkevogn-kaffe. I samråd med kommuneoverlegen i Indre Østfold Kommune er vi kommet frem til et alternativ som vi tror de fleste vil få glede av! I år blir det et rebusløp i Trøgstad og omegn hvor målet er å ha så mange kjøretøy fra Volkswagen-familien i trafikken som mulig!

Vi skal glede oss over å se hverandres biler kjøre rundt og når vi møtes i trafikken oppfordrer vi til #Tut&Vink. På denne måten skaper vi liv og glede for oss selv og alle som ser oss kjøre rundt i våre fine biler.

Rebusløpet har ingen fast start og ingen fast slutt og er kun begrenset til å gjennomføres en gang i løpet av 1. mai 2020. Oppgaven legges ut på nett kvelden i forveien. Vi oppfordrer alle som kan til å skrive denne ut selv men det vil også være mulig å hente oppgaven utenfor vår butikk 1. mai. Deltager velger selv hvilken rekkefølge postene kjøres og hvor lang tid man vil bruke.

Når rebusoppgavene er fullført, leveres denne i innleveringboksen utenfor Hot Shop’s butikk. Alle deltagere er med i trekningen om et gavekort og en av deltagerne med rett svar vil bli hedret med premie.

Vi vil også i år ha en jurybedømmelse av deltagerbilene som vil foregå online. For de som ønsker å være med i bedømmingen er det noen enkle regler som gjelder. Stopp på et av de fine stedene i rebusløpet og ta et fint bilde av bilen med synlig regnr, deretter poster du det enten på vår facebookside https://www.facebook.com/folkevogn.no og merker det «Tut&Vink» eller poster det på Instagram med #tutogvink OG @hotshopfolkevogn.no. Juryen vil gjøre bedømmingen 2. mai og vinnere vil bli annonsert på facebook og instagram samt få tilsendt premie i posten.

Alle deltagere har mulighet til å benytte vårt 1. mai tilbud med 15% rabatt på alle lagervarer via klikk&hent fra vår nettbutikk eller via epost post@folkevogn.no. Ordren må legges inn innen kl 16.30 30.april, og vil bli pakket og merket med navn for henting 1. mai. Alle ordre vil få en medfølgende faktura som betales i nettbank i etterkant.

Det er mange flotte områder som besøkes og vi oppfordrer til å ta med niste slik at dette kan nytes på et av stoppestedene eller nyte gode tilbud på ESSO, Trøgstad Bensinstasjon AS og restaurant På Hjørnet mat og drikke.

Oppgaver vil bli publisert på https://bug-in.no/event-info kvelden før 1.mai og er godt egnet for både barn og voksne!