Bug-In#25 Tut&Vink – Gleden ved å se frem til noe.

1. mai er tradisjon tro satt av til Bug-In Norway. Også i år er Bug-In Norway berørt av pandemien og vi for andre året på rad gjøre en alternativ vri på treffet. Bug-in#25 2021 blir en realitet!

Situasjonen er slik at det er vanskelig for arrangører å arrangere, skape glede og engasjement. Det er forstålig at de aller fleste setter ting på vent, først og fremst for å bidra i kampen mot pandemien, men også for at arbeid og økonomi ikke skal gå tapt.

Uannsett hvilken situasjon vi står i er det viktig å ha noe å se frem til og glede seg over. Som veteranbil entusiast er nettopp treff, eventer og festivaler en viktig del av hobbyen. Bug-In Norway har derfor jobbet hardt for å få til et godt, trygt og koronavennlig rebusløp i samme stil som i 2020. I samråd med kommuneoverlegen ser vi at rebusløpet gir mer glede enn risiko. Dermed ønsker vi velkommen til Bug-In#25 Tut&Vink 1.mai 2021.

Mvh.
Bug-In Norway, Martin Winberg

Les mer om eventet her: https://bug-in.no/event-info

Bilde postet på Hot Shop’s facebookside Bug-in#24: