Bug-In#25 Tut&Vink – Sol,sol,sol!

Meteorologen sier: strålende vær! – Perfekt for et rebusløp på flotte landeveier i Indre Østfold.

1.mai og årets koronavennlige Bug-In-Norway rebus-løp nærmer seg! Strålende sol er det perfekte tur-været i entusiast bilen på landstrakte veier i vakre omgivelser. Vi kan nærmest garantere en perfekt dag med litt hodebry oppgaver og utfordringer for store og små. Alle destinasjonene kan også nåes på kun asfalterte veier, dermed kan du trygt børste vinterstøvet av den flotteste vogna eller den laveste bobla.

På Hjørnet mat og drikke på Skjønhaug Torg har i år tilbud på stor pizza med 1,5l brus. Kun take away. De har åpent fra kl 14.00 – 20.00 denne dagen og dette passer vel perfekt som en «after-rebus»
Alternativt kan Trøgstad Bensinstasjon (Esso) ved Hot Shop hyggelige priser på vaffel, pølse og hamburger denne dagen. De er åpne 09.00 – 19.00. Så her kan du nyte frokost-lunsj-middag iløpet av dagen. Les mer om disse tilbudene under event info.

Hot Shop tilbyr 15% rabatt på de fleste lagerførte varer på forhåndsbestilte ordre med klikk&hent. Les mer om dette her.

Under event info finner du det du trenger å vite om rebusløpet og mat-tilbudene i nærheten. Oppgavene publiseres fredag kveld, skriv dem ut og ta de med deg eller plukk opp den opp på Hot Shop 1.mai. Du velger selv når du vil starte, på den måten kan du planlegge ruten etter egen tid og ønske.

Vel møtt, hold avstand og lykke til!
#tutogvink

Et av destinasjonene på Bug-In#25 – Flott utsikt etter en fin kjøretur.