Bug-In#26 – post pandemi

Snart tre år er gått siden siste Bug-In Norway vårmønstring ble arrangert som et treff. Under pandemien begrenset dette seg og arrangøren var nødt til å finne alternativer som likevel gjorde det mulig å «treffes».

#Tut&Vink ble etablert og tatt imot med åpne armer fra folk og bil i miljøet, for det er vel ikke vår uten Bug-In? Rebusløpet har vært innom flere lokale historiske steder og veier er umulig å ikke nyte bak rattet eller i passasjersetet. Fortvil ikke, selvom vi nå er post pandemi, viderføres #Tut&Vink rebusløpet parallellt med det tradisjonellet treffet på Hot Shop i Trøgstad. Her anbefaler vi å legge opp ruten på vei til treffet, følg med for oppdateringer og publisering av oppgaver for store og små.

Kanskje viktigst for de fleste er å treffes slik som vi gjorde før, å kunne spasere rundt de flere hundre entusiast bilene, slå av en prat, nyte pølser og vafler i kiosken eller stå i kø for å handle noen deler i åpen butikk.

Vi gleder oss! Vel møtt på Bug-in#26 1. mai 2022